Fiverr er et populært nettsted for kjøp og salg av produkter/tjenester med en fast pris på 5 dollar. 5 dollar høres kanskje ikke mye ut men om du selger 20 x 5 dollar om dagen så tilsvarer det 800 kroner dagen. Du kan kanskje ikke si opp dagjobben din men det kan gi deg ekstra frihet. Fiverr.com har så mange brukere at det ikke er umulig å ligge på 20 bestillingener om dagen, men det forutsetter et godt produkt. Vi har testet ut Fiverr.com og klarte å komme opp på mellom 30-50 bestillinger om dagen. På bakgrunn av dette har vi laget en guide til deg som gjør det lettere for deg å tjene penger på Fiverr.com.

SLIK TJENER DU PENGER PÅ FIVER.COM

1. Du må registrere deg

For å kunne selge produkter på Fiverr.com så trenger en konto. Dette er helt gratis og tar deg mindre enn 2 minutter. Dersom du registrerer deg i dag så får du også en bonus på Fiverr.com, bare å klikke på denne lenken her.  Vi anbefaler også at du begynner med å kjøpe noen tjenester der før du begynner å selge. Da blir du kjent med systemet fra en kjøpers ståsted. Du vil også raskt se hvilke tjenester som det kan lønne seg å satse på.

2. Du må ha et produkt

Nesten alle som lister noe for salg på Fiverr.com selger noe, men ikke alle selger mye. Det er ikke noe poeng å bruke tid på med mindre du kan tjene gode penger. For å få til det så må du ha et produkt som selger godt og som ikke tar for mye tid. Selv valgte vi å kjøpe en lisens på en SEO programvare som lot oss generere SEO-rapporter gratis med vår logo på. Deretter så bare sendte vi disse videre til kjøperne. Det tok oss under 2 minutter å gjøre på hvert enkelt kjøp, kan nesten sammenlignes med en pengemaskin.

Andre eksempler på folk som har fått sukess på Fiverr:

– Ferdig laget guide som selges for 5 dollar (f.eks «How to make money online», «How to become a millionaire», «How to make a website?»).

– Skrive en artikkel om Norge på 200 ord

– Chat med meg i 5 minutter

Som du sikkert skjønner så er mulighetene mange på Fiverr.com. Alt kan faktisk selge der men du må ha et produkt som flere ønsker å kjøpe og som tar deg minimalt med tid. Du finner det kanskje ikke på første forsøk men etterhvert så vil du finne ut hva som passer best for deg og din tid.

3. Fornøyde kunder

Uansett hvilken markedsplass du er på så er fornøyde kunder viktig, men på Fiverr.com så er det faktisk ekstremt viktig. Derfor anbefaler vi at du prøver å få hver eneste kunde fornøyd i starten. Yt gjerne litt ekstra til de første 100 bestillingene. Det er heller ikke vanskelig å få fornøyde kunder på Fiverr.com, ettersom folk generelt ikke har de høyeste forventningene til 5 dollar.

REGISTRER DEG HOS FIVERR I DAG OG FÅ EN GRATIS BONUS!