Det finnes mange ting man kan drive med ved siden av sin vanlige jobb som kan gi inntekter. Som regel er det kanskje ikke mye å tjene på disse tingene, med mindre man går 100% inn for å drive med det, men noen ekstra kroner her og der kan komme godt med.

Det kan være mange grunner til at du ønsker litt ekstra inntekt ved siden av din vanlige inntekt. Det kan for eksempel være at du ønsker å begynne å spare til pensjon, ha mer penger i hverdagen som kan brukes på freespinskasino.net, eller betale ned mer på lånet.

Enten du er en som elsker å holde på med noe og er nevedyktig, eller du er en som trives best foran tastaturet og PC-skjermen, finnes det noe enhver kan drive med ved siden av jobben som gir inntekter. Sjekk listen nedenfor for å finne ut hvilke sysler som kan gi deg inntekt for moro skyld.

1. Ta på deg småjobber

Hvis du er nokså handy eller bare i god form, kan du ta på deg småjobber for privatpersoner. På for eksempel Finn.no kan du finne flere småjobber som går ut på å bære møbler, male et gjerde eller vaske ned et hus. De enkelte oppdragene gir kanskje ikke kjempe mye penger i seg selv, men med flere småjobber i løpet av en helg for eksempel, kan det bli en nokså god sluttsum på arbeidet.

2. Jobb som frilanser

Er du glad i å skrive? Og i tillegg rask? Da kan du begynne å jobbe som frilanser allerede i dag. Det finnes flere ulike nettsider hvor du kan registrere deg som frilanser og legg ut hva du tilbyr. Søk på jobber med en gang og før du vet ordet av det har en inntekt som gir deg ekstra penger i lomma.

3. Selg ting på nettet

De fleste har massevis av ting i sitt hjem, eller klær som blir liggende år etter år, uten å bli brukt. Eller kanskje du til og med er flink til å lage noe? Som for eksempel malerier eller putetrekk? Da bør du begynne å selge disse tingene på nettet. Det finnes et marked for alt. Legg ut bilder og informasjon og se hvor mye du kan selge – og tjene.

4. Start en blogg eller YouTube-kanal

Har du en kjempeidé for et konsept som du tror kan slå an? Eller en hobby du kan dele med andre? For eksempel riding eller gaming? Da kan du begynne å dele dine erfaringer med andre via en blogg eller YouTube. Du kan tjene penger på reklame eller sponsing når du får nok følgere.
Her har du flere enkle og gode måter å tjene penger på som kan gi deg en ekstra inntekt allerede i dag. Det viktigste er at du begynner med noe du synes er gøy, slik at du ikke går lei og det samtidig kan føles som en hobby med inntekt.