Markedsundersøkelser

shutterstock_311040629Markedsundersøkelser er en enkel og god måte å tjene penger på. Med riktig innsats og valg av riktige aktører så kan man tjene penger fra dag 1. Vi har derfor laget en guide som enkelt forklarer deg hvordan du kan tjene penger på markedsundersøkelser.

1. Registrer deg

Det finnes et hav av nettsider som tilbyr markedsundersøkelser i bytte mot penger. Dessverre er ikke alle like lønnsomme for deg og noen er bare svindel. Derfor har vi laget en liste over aktører som vi vet kan gi deg ekstra mynt i kassen og som har eksistert noen år. For å kunne tjene penger på markedsundersøkelser må du registrere deg på noen nettsider som tilbyr dette, se hvilke nedenfor. Vi har valgt  dele inn i norske aktører og engelske aktører. Dersom du skal tjene gode penger på dette så anbefaler vi at du registrerer deg hos alle. Da er du sikret å få nok undersøkelser.

Norske markedsundersøkelser

Meningstorget

TNS Norsk Gallup

Engelske markedsundersøkelser

Toluna

Paid-Services-at-home

Ipoll.com

ClearVoice

Følg med og bli med på alle undersøkelser

For å tjene penger på disse undersøkelsene så er du nødt til å benytte deg av alle undersøkelser de sender til deg. Man er faktisk helt avhengig av volum for å kunne tjene gode penger på markedsundersøkelse.

Ofte stilte spørsmål:

A. Hvor mye tjener jeg per markedsundersøkelse?

Det er vanlig å tjene mellom 30,- til 100,- kroner per undersøkelse. Dette avhenger selvfølgelig av type undersøkelse og hvor lenge den varer.

B. Hvor lang tid bruker man på en markedsundersøkelse?

Vår erfaring er at man i snitt bruker 30 minutter per undersøkelse. Dette avhenger helt av hvordan undersøkelser du får og hvor rask du er.

C. Hvis man registrerer seg på flere sider, hvor mye kan man forvente å tjene?

Er man svært aktiv på markedsundersøkelser kan man tjene mellom 4000,- til 10000,- per måned. Dette avhenger av hvor mange oppdrag du får og prisen du får per søknad.

D. Hvordan får jeg pengene utbetalt?

De aller fleste betaler penger direkte til din PayPalkonto. Her kan man ofte også velge helt selv, men det tryggeste er nok å benytte seg av PayPal.

E. Er det gratis?

Det finnes nettsider som tar betalt, vi anbefaler å holde seg unna disse i den grad man kan. Gjør alltid et raskt Google-søk før du registrerer deg.