I dagens samfunn så trenger alle som vil tjene penger en nettside. Du kan kanskje klare deg uten men da vil du tjene mindre ihvertfall hvis vi tenker langsiktig. Mange tror at en nettside trenger å koste mye penger, men det er ikke tilfellet. Dette firmaet leverer hjemmeside til under 8000 kroner. Du kan faktisk lage en nettside omtrent gratis, vi gir deg oppskriften.

Vi har tatt utgangspunkt i følgende:

– Du har en Uniweb konto, du kan registrere deg her.

-Vi benytter oss av WordPress (du kan lese mer om WordPress og hvorfor vi anbefaler det her)

Slik lager du en nettside:

1. Kjøp webhotell hos Uniweb

Det er flere grunner til at vi anbefaler Uniweb som din hosting leverandør. De har kontorer i Tønsberg med en fantastisk kundeservice, en oppetid 95 % og konkurransedyktige priser. I tillegg har de et veldig enkelt brukervennlig panel med såkalt «one click installer». Det gjør at du kan installere WordPress med et veldig enkelt klikk. Dette koster 480,-/år – bestill det her.

2. Sette opp domene mot webhotell

Uniweb_Kontrollpanel_-__Privat_nettlesing_

Hvis du ikke har et domene så kan du kjøpe det hos Uniweb. Om du allerede har et domene hos en annen leverandør så er det ikke noe problem. Da trenger du kun å legge inn en liten tekst i DNS-panelet og legge inn et DNS-IP så er du klar til å gå videre til neste steg. Om du skulle oppleve noen problemer her så er det bare å kontakte Uniweb, de har hjulpet oss veldige mange ganger.

 

 3. Aktivere WordPress

Uniweb_Kontrollpanel_-__Privat_nettlesing_ (1)

Dette er selve grunnen til at vi så tilhengere av Uniweb, det er så lett å installere WordPress. Når du har klikket deg inn som anvist på bildet så må du bare fylle ut et brukernavn og passord. To minutter etterpå vil du få en epost som sier at ditt nettsted er klart.

4. Ditt nettsted er klart

Nå er nettsiden din klar. Nå begynner den egentlige jobben. Du må fylle nettsiden med innhold og velge riktig design. For at du skal komme skikkelig i gang med dette har vi laget noen fine guider:

Hvordan skrive godt innhold?

Hvordan velge riktig design?

5 WordPress plugins du bare må ha!